-> UPISNICA – SREDNJA ŠKOLA <- (osim 1. razreda – pogledaj detalje niže)

 

INFORMACIJE

 

Učenici se za upis u 1. razred srednje glazbene škole (četverogodišnje trajanje) ili 1. pripremni razred srednje glazbene škole (dvogodišnje trajanje) prijavljuju i upisuju elektroničkim načinom, putem mrežne stranice Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ) na www.upisi.hr.

U 1. razred srednje škole upisuju se učenici koji su uspješno završili osnovno glazbeno obrazovanje ili 2. pripremni razred za srednju i koji su položili prijemni ispit.

U prvi pripremni razred srednje glazbene škole upisuju se kandidati koji NISU POHAĐALI OSNOVNU GLAZBENU ŠKOLU, nakon prijemnog ispita s ispitom glazbenog sluha, glazbenog pamćenja i glazbenog ritma. Kandidati za zanimanje glazbenik pjevač na prijemnom ispitu izvode i vokalne skladbe po slobodnom izboru.

Upis u prvi pripremni razred naše škole u školskoj godini 2021./2022. moguć je za zanimanja glazbenik: pjevač, udaraljkaš, flautist, trubač, trombonist i violončelist.

U prvi pripremni razred upisuju se u pravilu kandidati s najviše navršenih 15 godina starosti, a iznimka je program glazbenica pjevačica/glazbenik pjevač koji se mogu upisati do navršene 20. odnosno 22. godine života.

Za kandidate koji još ne završavaju osnovnu školu ili su ju završili 2020. i prije, OBAVEZNA je
pretprijava NAJKASNIJE DO 24. lipnja na broj telefona 048/711-274, radnim danom od 10 – 12
sati ili mailom na ravnatelj@glazbenaskolakrizevci.hr.

PRIJEMNI ISPITI održat će se 29. 6. prema satnici objavljenoj na www.upisi.hr

 

DOSTAVA DOKUMENTACIJE

PRIJAVNICE

Redovni učenici 8. razreda prijavnice nose razrednicima, prema rasporedu koji je utvrdila
osnovna škola.
Kandidati za upis u 1. pripremni i 1. srednje koji su aktivirani u Glazbenoj školi PRIJAVNICE
preuzimaju na www.upisi.hr i šalju na ravnatelj@glazbenaskolakrizevci.hr najkasnije do 9. 7.
2021. ili predaju osobno 8. 7. od 10 – 12 sati.

UPISNICE

SVI kandidati za upis UPISNICE preuzimaju na www.upisi.hr i šalju na ravnatelj@glazbenaskolakrizevci.hr od 12. – 14. 7. 2021. ili predaju osobno 13. 7. 2021. od 10 – 12 sati. Dodatne informacije također na ravnatelj@glazbenaskolakrizevci.hr

Sve o upisima u srednju školu na www.upisi.hr