OBAVIJESTI

 

Online upisnica za 2. pripremni razred te 2.-4. razred srednje škole: KLIKNITE OVDJE

 

Kandidati za upis u 1. pripremni i 1. srednje koji su aktivirani u Glazbenoj školi PRIJAVNICE preuzimaju na www.upisi.hr i šalju na ravnatelj@glazbenaskolakrizevci.hr od 22. – 24. 7. 2020.

 

SVI kandidati za upis UPISNICE preuzimaju na www.upisi.hr i šalju na ravnatelj@glazbenaskolakrizevci.hr od 27. – 31. 7. 2020.

 

Dodatne informacije također na ravnatelj@glazbenaskolakrizevci.hr

INFORMACIJE

Učenici se za upis u 1. razred srednje glazbene škole (četverogodišnje trajanje) ili 1. pripremni razred srednje glazbene škole (dvogodišnje trajanje) prijavljuju i upisuju elektroničkim načinom, putem mrežne stranice Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole ( NISpuSŠ ) na  www.upisi.hr.

Programi koji se mogu upisati u 1. srednje u školskoj godini 2020./2021.:
glazbenik klavirist, glazbenik violinist, glazbenik gitarist, glazbenik flautist, glazbenik harmonikaš, glazbenik pjevač, glazbenik teorijski smjer, glazbenik tamburaš i glazbenik čembalist.

U prvi pripremni razred srednje glazbene škole upisuju se kandidati koji NISU POHAĐALI OSNOVNU GLAZBENU ŠKOLU, nakon prijemnog ispita s ispitom glazbenog sluha, glazbenog pamćenja i glazbenog ritma. Kandidati za zanimanje glazbenik pjevač na prijemnom ispitu izvode i vokalne skladbe po slobodnom izboru.

Upis u prvi pripremni razred naše škole u školskoj godini 2020./2021. moguć je za zanimanja glazbenik: pjevač, udaraljkaš, gitarist, harmonikaš, trubač, trombonist, tubist i violončelist.
U prvi pripremni razred upisuju se u pravilu kandidati s najviše navršenih 15 godina starosti, a iznimka je program glazbenica pjevačica/glazbenik pjevač koji se mogu upisati do navršene 20. odnosno 22. godine života.

Za kandidate koji još ne završavaju osnovnu školu ili su ju završili 2019. i prije, OBAVEZNA je pretprijava NAJKASNIJE DO 10. srpnja, na broj telefona 048/711-274, radnim danom od 10 – 12 sati.

Sve o upisima u srednju školu na www.upisi.hr